17:33 16.11.2021

На Донбасі від початку доби дістав поранення український військовий – штаб ООС

1 хв читати
На Донбасі від початку доби дістав поранення український військовий – штаб ООС

Російські найманці від початку доби дев’ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, постраждав один український військовослужбовець, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано дев’ять порушень режиму припинення вогню, чотири з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. У напрямку Мар'їнки окупанти вели вогонь із мінометів калібру 82 мм та великокаліберних кулеметів", - йдеться в повідомленні штабу у Facebook.

Також у бік Новотошківського ворог тричі відкривав вогонь, застосовуючи артилерію калібру 152 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети, а біля Травневого супротивник обстріляв українські позиції з автоматичних станкових гранатометів.

У районі Новоолександрівки та Новозванівки російські найманці вели вогонь із мінометів калібру 120 мм та артилерії калібру 122 мм.

Крім того, на Луганщині зафіксовано проліт безпілотного літального апарата, ймовірно, типу "Орлан-10", із перетином лінії зіткнення.

"Унаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об'єднаних сил дістав поранення. Воїну надано домедичну допомогу, його евакуювали до лікувального закладу. Стан його здоров'я – задовільний", - повідомили у штабі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА