15:43 17.11.2021

Стан здоров'я Саакашвілі, який продовжує голодування, не викликає побоювань - представник пенітенціарної системи Грузії

2 хв читати
Стан здоров'я Саакашвілі, який продовжує голодування, не викликає побоювань - представник пенітенціарної системи Грузії

Стан здоров'я колишнього президента Грузії Міхеіла Саакашвілі, який перебуває в тюремній лікарні, стабільний і всі життєві показники в нормі, заявив у середу на брифінгу представник пенітенціарної системи Грузії лікар Сандро Матішвілі.

"Пацієнт Саакашвілі протягом останніх трьох днів не приймав медикаментів й у лабораторних показниках було виявлено зміни. Учора пацієнт прийняв усі призначені йому препарати, і лабораторні показники покращали, зокрема й рівень калію, що наблизився до норми. Сьогодні пацієнт продовжує приймати всі призначені медикаменти", - сказав Матішвілі.

"Всі основні життєві показники - пульс, тиск, сатурація, рівень глюкози - в межах норми. Стан пацієнта Саакашвілі на цьому етапі стабільний і його життю небезпека не загрожує", - сказав лікар.

Він зазначив, що в тюремній лікарні постійно проходять лікування і подальшу реабілітацію ув'язнені, які оголосили голодування, і їх кількість за останні два роки становить понад дві тисячі.

Громадянин України Саакашвілі таємно прибув до Грузії 29 вересня. 1 жовтня його затримали в Тбілісі, після чого помістили до в'язниці у місті Руставі, де він оголосив голодовку. 8 листопада його без погодження з родичами та адвокатами перевели з в'язниці у місті Руставі до тюремної лікарні у Тбілісі (район Глдані). У Грузії Саакашвілі проходить у декількох кримінальних справах. Своє затримання Саакашвілі вважає незаконним, а обвинувачення на його адресу сфальшованими.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА