10:38 18.11.2021

Кінотеатр "Молодіжний" на Новобіличах у Києві повернуто в комунальну власність

1 хв читати
Кінотеатр "Молодіжний" на Новобіличах у Києві повернуто в комунальну власність

Київська міська прокуратура в судовому порядку повернула територіальній громаді столиці будівлю кінотеатру "Молодіжний" на вул. Рубежівській у Святошинському районі Києва (селище Новобіличі, район садибної забудови), яка вибула на користь приватних осіб незаконно.

Як повідомляє прес-служба прокуратури, рішення про відчуження спорудженої у 1958 році будівлі не ухвалювали, її не приватизували, однак право власності на цю будівлю було зареєстровано за фізичною особою на підставі підробленого свідоцтва про право власності, а потім будівлю було перепродано.

"Київська міська прокуратура звернулася до суду з позовом в інтересах держави в особі Київради про витребування нежитлової будівлі на вул. Рубежівській у Києві. Святошинський районний суд м. Києва погодився з доводами прокурора щодо незаконності вибуття з комунальної власності спірної будівлі поза волею власника та своїм рішенням задовольнив позов Київської міської прокуратури, витребувавши на користь територіальної громади Києва в особі Київради нежитлову будівлю кінотеатру "Молодіжний", - йдеться у повідомленні.

Наразі кінотеатр не працює, його одноповерхова будівля перебуває в занедбаному стані.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА