10:48 18.11.2021

Вакциновані або перехворіли коронавірусом 98,7% співробітників секретаріату Кабміну

2 хв читати
Вакциновані або перехворіли коронавірусом 98,7% співробітників секретаріату Кабміну

У секретаріаті Кабінету Міністрів України заявляють, що 98,7% із 667 із співробітників вакциновані проти COVID-19 або перехворіли на цю хворобу.

"У секретаріаті Кабінету Міністрів працюють 667 співробітників. З них, зокрема, отримали щеплення однією дозою вакцини проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, повністю щеплені (отримали дві дози), перехворіли на гостру респіраторну хворобу COVID-19 протягом останніх шести місяців 98,7% працівників", - ідеться у відповіді секретаріату уряду на запит агентства "Інтерфакс-Україна".

Водночас у Кабміні не відповіли на запитання, скільки невакцинованих співробітників секретаріату та структурних підрозділів було відсторонено від роботи з 8 листопада.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів України доручив керівникам державних органів, керівникам підприємств, установ та організацій забезпечити усунення невакцинованих працівників від роботи з 8 листопада до моменту вакцинації.

Станом на 12 листопада в Міністерстві у справах ветеранів було вакциновано проти COVID-19 97% співробітників, а відсторонено від роботи двох невакцинованих осіб. У Міністерстві соціальної політики вакциновано 98% працівників, відсторонених від роботи, немає. У Міністерстві розвитку громад та територій України вакциновано проти COVID-19 95,7% співробітників, а відсторонено від роботи дев'ятьох невакцинованих.

Станом на 15 листопада в Міністерстві молоді та спорту вакциновано проти COVID-19 95,8% співробітників, а відсторонено від роботи одну невакциновану людину. У Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України вакциновано проти COVID-19 96,2% відсторонених від роботи співробітників.

Станом на 17 листопада в Міністерстві освіти і науки вакциновано проти COVID-19 92,6% співробітників, а відсторонено від роботи двох невакцинованих.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА