19:31 18.11.2021

Залужний після зустрічі з гендиректором Ваукаr Makina: Продовжуємо нарощувати тактику бойового застосування Bayraktar TB2 для стримування російської агресії

1 хв читати
Залужний після зустрічі з гендиректором Ваукаr Makina: Продовжуємо нарощувати тактику бойового застосування Bayraktar TB2 для стримування російської агресії

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний обговорив із генеральним директором турецької компанії Ваукаг Makina Халуком Байрактаром створення постійної робочої групи з безпілотної авіації в ЗСУ.

"Сьогодні мав важливу зустріч із генеральним директором турецької компанії Вaykar Makina паном Халюком Байрактаром. Ми обговорили створення постійної робочої групи з питань безпілотної авіації у Збройних силах України. Ударні безпілотні комплекси Bayraktar TB2 довели свою ефективність, зокрема й у районі проведення Операції об’єднаних сил. Тому ми продовжуємо нарощувати тактику й методику їх бойового застосування для стримування російської агресії та захисту інтересів України", - написав Залужний на своїй сторінці у Facebook.

Головнокомандувач ЗСУ також подякував Байрактару за підтримку Збройних сил України та відкритість до подальшої співпраці.

"Мені приємно, що ми говорили однією мовою, адже маємо спільне бачення потенціалу розвитку і застосування безпілотної авіації", - зазначив Залужний.

За його словами, в планах компанії - продовження виробництва безпілотників останнього покоління Akinci, на які встановлюються українські двигуни.

Також Ваукаr Makina працює над будівництвом та облаштуванням спільного навчально-випробувального центру для обслуговування, поточного ремонту та модернізації БПЛА.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

ЗС України відбили 82 атаки окупантів за добу на семи напрямках

"УЗ" стала об'єктом масових атак росіян: у Донецькій області загинуло троє залізничників

Кількість постраждалих унаслідок ворожого удару по Балаклії зросла до 10

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА