20:21 18.11.2021

Меркель шкодує, що саміт у "нормандському форматі" не відбувся

1 хв читати
Меркель шкодує, що саміт у "нормандському форматі" не відбувся

Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що хотіла проведення ще одного саміту в "нормандському форматі" до закінчення своїх повноважень.

"Такі зустрічі завжди мають власну динаміку, тому це добре і правильно (їх проводити - ІФ). Я шкодую, що останнім часом такої зустрічі не було", - сказала вона журналістам у Берліні у четвер.

Меркель заявила, що періодично читає власні листи в газетах, тому не здивувалася публікації листування глави МЗС РФ Сергія Лаврова з німецьким та французьким колегами Гайко Маасом та Жан-Івом ле Дріаном.

"Ну, те, що були опубліковані листи - це не особливо дивує. Багато власних листів я читаю в газетах. Ніхто не має бажання чогось приховувати, той факт, що зустріч глав МЗС не відбулася, зовсім по-різному бачиться німецькою і французькою, а також російською стороною. Я про це жалкую", - сказала вона журналістам у Берліні у четвер.

Напередодні МЗС РФ вирішило опублікувати дипломатичне листування міністрів закордонних справ РФ, Німеччини та Франції на тему підготовки зустрічі у "нормандському форматі".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА