20:32 18.11.2021

Україні необхідно покладатися на інституції для "регулювання олігархів" - тимчасова повірена у справах США

1 хв читати
Україні необхідно покладатися на інституції для "регулювання олігархів" - тимчасова повірена у справах США

Україні необхідно покладатися на інституції для регулювання олігархів, щоб усі бізнесмени дотримувалися однакових правил, заявила тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін.

"Наша порада щодо регулювання олігархів полягає в тому, щоб використовувати інституції, які вимагають того, щоб усі бізнесмени дотримувалися однакових правил, щоб упевнитися, що олігархи дотримуються цих правил. Наприклад, Антимонопольний комітет міг би бути сильним інструментом для того, щоб стримувати зловживання олігархів. Суди, якщо вони діють належним чином і справедливо, могли би бути методом упевнитися, що олігархів притягують до відповідальності, якщо вони не дотримуються законів", - сказала Квін журналістам у Києві в четвер.

Тому, додала Квін, посольство США в Україні намагається фокусуватися на посиленні інституцій, які використовуються в США для стримування своїх бізнесменів, і щоб упевнитися, що вони дотримуються законів.

"Ми сподіваємося, що ми можемо вивести українські інституції на такий рівень незалежності та потужності, щоб вони могли потім природно стримувати будь-які ділові практики, що здійснюються не відповідно до українських законів", - пояснила дипломат.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА