21:37 20.11.2021

Особистий лікар Саакашвілі рекомендує направити його на тривалу реабілітацію до цивільної клініки

2 хв читати
Особистий лікар Саакашвілі рекомендує направити його на тривалу реабілітацію до цивільної клініки

Особистий лікар колишнього президента Грузії Міхеіла Саакашвілі Ніколоз Кіпшидзе вважає, що для повної реабілітації після голодування екс-президенту знадобляться місяці, і цей період він має перебувати у цивільній клініці.

"Зараз у Міхеіла Саакашвілі проблеми неврологічного характеру, і зробити прогноз у цьому напрямі я не можу. Справді, він почав їсти, але ніхто не знає, що може статися завтра", - сказав Кіпшидзе журналістам.

Він передав слова Саакашвілі, що він дякує за надання допомоги лікарям госпіталю в Горі і почувається комфортно.

"І все ж лікування в цих умовах неможливе для такого хворого. Реабілітація має бути тривалою - один, два, три, чотири місяці. Тому, якби я мав право ухвалювати рішення, то такій людині дав би можливість лікуватися за межами в'язниці та тюремного нагляду, у цивільній клініці", - сказав Кіпшидзе.

Він повідомив, що вранці у Саакашвілі вже стався конфлікт із охоронцями, які не дозволили йому відкрити вікно в палаті.

"Лише прийняттям ліків Міхеіла Саакашвілі не буде вилікувано, є й інші проблеми, наприклад, пов'язані зі стресом", - сказав лікар.

Він зазначив, що не є юристом, однак, можливо, є в законі стаття, за якою на час лікування Саакашвілі можуть призупинити статус ув'язненого.

"Повірте, реабілітація Саакашвілі не закінчиться швидко та просто", - сказав Кіпшидзе.

Громадянин України Саакашвілі таємно прибув до Грузії 29 вересня. 1 жовтня його було затримано у Тбілісі. Прокуратура винесла ухвалу про пред'явлення обвинувачення Саакашвілі за фактом незаконного перетину кордону.

У Грузії Саакашвілі проходить у кількох кримінальних справах. Своє затримання екс-президент вважає незаконним, а обвинувачення на його адресу сфальшованими.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА