07:24 23.11.2021

На Донбасі внаслідок семи обстрілів російських найманців поранено двох українських військових

1 хв читати
На Донбасі внаслідок семи обстрілів російських найманців поранено двох українських військових

На Донбасі внаслідок семи обстрілів російських найманців поранено двох українських військовослужбовців, один із них – у важкому стані, повідомляють у прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

Минулої доби, 22 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню, 3 із яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Внаслідок ворожих дій двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. Воїни перебувають у лікувальному закладі. Стан одного пораненого – задовільний, іншого – важкий", - сказано у зведенні на сторінці штабу у Facebook у вівторок вранці.

Як повідомляється в штабі ООС, у напрямку Попасної противник відкривав вогонь із гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. У бік Причепилівки ворог двічі здійснив обстріли, використовуючи гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю. Поблизу Лебединського найманці відкривали вогонь двічі, застосовуючи міномети калібру 82 мм та 120 мм. Біля Кам'янки російські найманці обстріляли українські позиції з мінометів калібру 82 мм. Поблизу Павлополя противник вів вогонь із великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

"Станом на 7:00, 23 листопада порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано", - додали в штабі.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА