07:08 24.11.2021

Начальник Харківського УСБУ виступає за виключення нардепа Куницького з правоохоронного комітету

2 хв читати
Начальник Харківського УСБУ виступає за виключення нардепа Куницького з правоохоронного комітету

Начальник УСБУ у Харківській області Роман Дудін виступає за виключення народного депутата Олександра Куницького, обраного на окрузі №169 від "Слуги народу", з комітету з питань правоохоронної діяльності Верховної Ради після того, як парламентарій порушив правила дорожнього руху в центрі Харкова.

"Він порушив правила дорожнього руху саме на тому перехресті, де сталася ДТП із Зайцевою (ДТП у жовтні 2017 року, внаслідок якої загинули 8 осіб - ІФ). На мою думку, це вже верх цинізму. Як звичайний виборець я звертаюся, щоб розглянути перебування зазначеної особи у зазначеному комітеті", - сказав Дудін на нараді правоохоронних та інших державних органів щодо дотримання законодавства у сфері дорожнього руху.

"Здається, що людина, яка постійно порушує правила дорожнього руху, не може розповідати правоохоронцям про те, як вони повинні боротися саме з такими порушниками", - додав він.

Раніше, вранці 22 листопада патрульні поліцейські зупинили автомобіль Porsche Panamera під керуванням Куницького на початку вул. Сумської у зв'язку з порушенням рядності. Проте ухвалу про порушення за ч.1 ст.122 КУпАП на місці не склали, оскільки нардеп поспішав і попросив відкласти розгляд до вечора. Пізніше того ж дня Куницький взяв участь у виїзному засіданні парламентського комітету з питань правоохоронної діяльності, на якому обговорювалося посилення відповідальності за порушення правил дорожнього руху та ДТП зі смертельними наслідками. Куницький критикував роботу патрульної поліції, яка, на його думку, не посилила роботу щодо запобігання ДТП, незважаючи на резонансні аварії в регіоні, та вимагав дати оцінку діяльності начальника УПП в області Олени Стрижак. Стрижак відповіла, що оцінку її діяльності даватиме керівництво і наголосила, що в патрульній поліції дуже серйозний дефіцит кадрів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вдарили по житловому комплексу в Харкові, поки що без постраждалих

НАТО не планує розміщувати американську ядерну зброю в інших країнах - Столтенберг

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА