12:11 24.11.2021

На Миколаївщині знайшли третього загиблого з човна, що перекинувся біля о. Березань

1 хв читати
На Миколаївщині знайшли третього загиблого з човна, що перекинувся біля о. Березань

Рятувальники у середу, 24 листопада, виявили тіло третього чоловіка з човна, який перекинувся 22 листопада біля о. Березань, повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

"Сьогодні зранку тіло третього чоловіка 1967 р. н. та човен, які потонули у Чорному морі поблизу о. Березань, на глибині 6 метрів виявили водолази аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України в Миколаївській області. Використовуючи гумові човни AQUASTAR-400 та "Колібрі" із залученням дев’яти рятувальників тіло людини підняли на поверхню", - йдеться в повідомленні в соцмережі Facebook.

Як повідомлялося, 22 листопада о 8:53 на спецлінію 101 від чергового відділу прикордонної служби "Очаків" надійшло повідомлення про те, що місцевий рибалка в акваторії Чорного моря поблизу острова Березань виявив перевернутий алюмінієвий човен і тіла двох загиблих чоловіків. За його словами, у човні було три особи. Прибулі на місце рятувальники дістали тіла загиблих 1949 р. н. та 1961 р. н. і транспортували їх на берег.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА