07:22 26.11.2021

За добу російські найманці на Донбасі 14 разів відкривали вогонь по українським позиціям, українські військові не постраждали

1 хв читати
За добу російські найманці на Донбасі 14 разів відкривали вогонь по українським позиціям, українські військові не постраждали

Минулої доби на Донбасі російські найманці 14 разів відкривали вогонь по українським позиціям, українські військовослужбовці не постраждали. З початку поточної доби дотримується режим тиші, повідомили в прес-центрі штабу ООС.

"Минулої доби, 25 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню, 4 із яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил в результаті дій ворога немає", - йдеться у ранковому зведенні на сторінці штабу в Facebook у п'ятницю.

Зокрема, поблизу Луганського супротивник тричі відкривав вогонь із гранатометів різних систем. У напрямку Авдіївки ворог здійснив два обстріли, застосовуючи міномети калібру 82 мм та 120 мм. Біля Лебединського російські найманці вели вогонь із мінометів калібру 120 мм. У районі Південного обстріл здійснювався зі стрілецької зброї. Неподалік Новотошківського ворожі війська двічі відкривали вогонь, використовуючи станкові протитанкові та автоматичні станкові гранатомети. Позиції українських захисників біля Катеринівки потрапили під обстріл із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. У бік Попасної та Новоолександрівки ворог вів вогонь із гранатометів різних систем. Біля Красногорівки найманці відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм. Поблизу Світлодарська обстріл здійснювався зі станкових протитанкових гранатометів.

"Станом на 7:00, 26 листопада порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано", - додали в штабі.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США вже почали постачати боєприпаси Україні, їх буде доставлено протягом кількох днів - Пентагон

ПК "Південь": у Херсонській області знищено розвідувальний БПЛА "Орлан-10", в Одеській - БПЛА "ZALA"

Унаслідок обстрілів на Донеччині загинули п’ятеро людей, вісім поранено

"Укрзалізниця" скасувала зміни в русі поїздів, запроваджені через обстріли Харківщини

Підозрюваного в хабарництві заступника голови Запорізької облради відсторонено від посади - САП

ISW: Є реальна загроза захоплення Часового Яру, хоча армія РФ не може зробити це швидко

Нелегальні онлайн-казино атакують компанію Favbet - заява

Міністра агрополітики Сольського взято під варту з альтернативою застави 75,7 млн грн

За добу на Харківщині 13 постраждалих у результаті ворожих обстрілів

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область, шестеро поранених

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА