10:42 26.11.2021

Автодорогу Червоноград - Рава-Руська на Львівщині повністю відремонтують у 2022 році

2 хв читати
Автодорогу Червоноград - Рава-Руська на Львівщині повністю відремонтують у 2022 році

Ремонтно-будівельні роботи на автодорозі Т-14-04 Червоноград - Рава-Руська у Львівській області буде завершено повним обсягом у 2022 році.

Як зазначається у повідомленні на Facebook-сторінці служби автомобільних доріг Львівської області, роботи на об'єкті буде виконано у межах програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Ремонт дороги Червоноград – Рава-Руська розпочався влітку 2021 року. Активні роботи спочатку відбувалися ділянці Червоноград – Белз.

У четвер, 25 листопада, ремонт стартував на одній із найгірших ділянок: від міста Рава-Руська до села Річки.

"Наразі ця ділянка є справжнім випробуванням для водіїв, оскільки зношене дорожнє покриття має численні ушкодження, а подекуди вкрай глибокі вибоїни. Аби зменшити навантаження на автомобіль, водіям доводиться шукати альтернативу для об’їзду цієї дороги. Відповідно, ми прийняли рішення провести відповідні роботи для забезпечення тут належного проїзду транспорту", - наведено слова керівника Служби автомобільних доріг у Львівській області Олега Берези у повідомленні.

У межах капітального ремонту цієї дороги підрядна організація ТОВ "Дрог-Буд" повністю замінить дорожнє покриття, розширить проїзну частину, облаштує дорожню інфраструктуру, виконає ремонт усіх штучних споруд. У межах населених пунктів буде влаштовано освітлення та проведено заходи щодо безпеки дорожнього руху.

Раніше у рамках проекту "Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні" у Львівській області вже відремонтували дорогу Т-14-20 Яворів – Грушів.

Триває також ремонт доріг Т-14-01 КПП "Смільниця" - Старий Самбір і Т-14-18 Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий.

Як повідомлялося, за підсумками 2019-2021 років в Україні в межах програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" планується оновити загалом 13 тис. км доріг, а до кінця 2024 року – 24 тис. км. Це фактично всі автодороги державного значення і багато доріг, що перебувають на балансі місцевих служб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА