14:33 26.11.2021

Демченко не підписував "харківських угод" на посаді заступника глави МЗС - Зеленський

1 хв читати
Демченко не підписував "харківських угод" на посаді заступника глави МЗС - Зеленський

Перший заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Руслан Демченко не підписував жодних "харківських угод" на посаді заступника міністра закордонних справ України, повідомив президент України Володимир Зеленський.

"Щодо Руслана Демченка, коли я став президентом України, у людини, яку ви постійно підтримуєте, товариша Порошенка, у цієї людини Руслан Демченко працював в Адміністрації президента, він його начебто ховав... У нього таке біполярне роздвоєння: одна риторика у нього була проти всіх, хто працював за Януковича, а інша риторика в нього була, він ховав людей, тобто Бурбу - на розвідку, Демченка - залишити в Адміністрації президента, і саме з ним він робив ті чи інші розмови нормандських зустрічей і ті чи інші Мінські угоди, щоб ви знали. На посаді заступника міністра закордонних справ він не підписував жодних "харківських угод", але для цього є правоохоронні органи, нехай розслідують, він дає свідчення у правоохоронних органах", - сказав Зеленський на прес-марафоні у Києві у п'ятницю.

Раніше низка ЗМІ поширила інформацію про нібито причетність Демченка до лобіювання у 2010 році "харківських угод" із РФ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА