20:23 29.11.2021

На організатора вечірки блогерів у День пам'яті жертв голодоморів склали протокол за порушення правил карантину

1 хв читати
На організатора вечірки блогерів у День пам'яті жертв голодоморів склали протокол за порушення правил карантину

Львівська поліція склала протокол за порушення правил карантину на організатора вечірки інстаграм-блогерів, що відбулася 27 листопада - у День пам'яті жертв голодоморів, повідомляє відділ комунікації Головного управління Нацполіції у Львівській області.

"За порушення карантинних обмежень складено протокол за частиною першою статті 44-3 "порушення правил карантину щодо людей" адмінкодексу України. Стаття передбачає покарання у вигляді штрафу від 17 тисяч грн", - ідеться у повідомленні.

Поліція встановила, що організатором вечірки був 29-річний житель Чернівецької області.

Як повідомив у своєму Facebook перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, також сьогодні Львівська міська комісія ТЕБ та НС ухвалила рішення призупинити діяльність будинку вчених за порушення карантинних правил.

Раніше місцеві ЗМІ повідомляли, що 27 листопада у львівському будинку вчених відбулася вечірка популярних українських блогерів на честь 29-річчя інстаблогера з Чернівців Олександра Заліска.

ЗМІ, зокрема, повідомили про те, що у вечірці взяли участь блогери з мільйоном та більше передплатників – Наталі Литвин, Саша Бо, Таня Самбурська, Валерія Юрченко та інші. Ведучим вечірки був Володимир Остапчук, який опублікував на своєму акаунті фото столу зі стравами та підписом "Голодна блогерська туса", який викликав різко негативну реакцію у користувачів соцмереж.

За даними ЗМІ, вечірка відбувалася з відвертими конкурсами та еротичними танцями.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим в Одесі від російської атаки "шахедами"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА