12:55 30.11.2021

Напруженість на кордоні України та РФ може бути пов'язана з підготовлюваною зустріччю Байдена і Путіна, допустив Резніков

1 хв читати
Напруженість на кордоні України та РФ може бути пов'язана з підготовлюваною зустріччю Байдена і Путіна, допустив Резніков

Міністр оборони України Олексій Резніков заявляє, що напружена ситуація на українсько-російському кордоні може бути ініційована російською стороною для зміцнення переговорних позицій президента РФ Володимира Путіна напередодні можливої зустрічі з президентом США Джозефом Байденом.

Як повідомляється на сайті Міністерства економіки України у вівторок, про це глава українського оборонного відомства сказав під час онлайн-зустрічі представників уряду України із найбільшими міжнародними інвестиційними компаніями і фондами.

"Сьогоднішні події, найімовірніше, пов'язані з майбутньою зустріччю президента США Джо Байдена з його російським колегою Володимиром Путіним. Останній таким чином намагається посилити свою переговорну позицію", - прокоментував Резніков.

Водночас він зазначив, що навесні поточного року ситуація на кордоні була ще напруженішою. Тоді, за словами міністра, росіяни створювали реальну інфраструктуру вторгнення. "При цьому в той час не було такого хвилювання інвесторів, як сьогодні", - зазначив Резніков.

Представники уряду під час зустрічі зазначили, що Україні вдалося подолати кризу, пов'язану з початком бойових дій у 2014 році, та створити сприятливий мікроклімат для інвестування в українську економіку, а поточна геополітична ситуація є стабільною і не впливає на економіку України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА