13:14 30.11.2021

Україна та Ізраїль підпишуть підсумковий документ засідання Комісії з торгівлі та економічного співробітництва 30 листопада

1 хв читати

Українсько-Ізраїльська Комісія з торгівлі та економічного співробітництва обговорила питання двосторонньої взаємодії з низки напрямків та підготувала підсумковий документ, який підпишуть Міністр оборони України Олексій Резніков та Міністр будівництва та житлової політики Ізраїлю Зеєв Елькін. Про це повідомляється на сторінці Посольства України в Ізраїлі у соцмережі Facebook.

«29 листопада в Ізраїлі розпочалося 12-е засідання Спільної Українсько-Ізраїльської Комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва. До порядку денного заходу включено питання двосторонньої взаємодії за такими напрямами: економіка; інвестиції; інновації; сільське господарство; енергетика; охорона здоров’я; регіональний розвиток; наука; освіта; туризм; транспорт; телекомунікації тощо», - йдеться у повідомленні.

Посольство наголошує, що в рамках фіналізації протоколу засідання проведено секторальні двосторонні зустрічі членів урядових делегацій, в ході яких обговорено питання співробітництва в окреслених сферах.

«30 листопада під головуванням співголів Комісії Міністра оборони України О.Резнікова та Міністра будівництва і житлової політики Держави Ізраїль З.Елькіна відбудеться пленарне засідання та підписання підсумкового документу», - наголошується в повідомленні.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА