09:12 02.12.2021

На Одещині на території підприємства відбулася розгерметизація ємності із залишками рідкого хлору

1 хв читати
На Одещині на території підприємства відбулася розгерметизація ємності із залишками рідкого хлору

На відкритій території ДП "Південвійськбуд" на Одещині відбулася розгерметизація ємності із залишками рідкого хлору, жертв та постраждалих немає, повідомила прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"1 грудня о 10:08 у м. Одеса в Малиновському районі (околиця міста, промзона) на відкритій території ДП "Південвійськбуд" сталася розгерметизація ємності із залишками рідкого хлору (попередньо внаслідок висвердлювання отвору невстановленою особою в металевому балоні загальним об’ємом 800 літрів). Жертв та постраждалих немає", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, о 10:33 витік хлору усунено. Рятувальники ДСНС проводили накладання бандажу на пошкоджену ємність, осадження хмари випаровування рідкого хлору розпиленими струменями води, дегазацію місця витоку та проведення вимірів гранично допустимих концентрацій хлору у повітрі.

Від ДСНС залучали 24 особи та шість одиниць техніки.

"Станом на 7:00 2 грудня на місці здійснюється чергування підрозділів ДСНС (три особи, дві од. техніки), перевищення гранично допустимих концентрацій хлору немає. Загрози довкіллю немає", - зазначили у ДСНС.

Представники об'єкту залучають ліцензованих підрядників для утилізації пошкодженої ємності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА