17:14 02.12.2021

Reikartz Hotel Group відкрила перший готель мережі в Грузії

1 хв читати
Reikartz Hotel Group відкрила перший готель мережі в Грузії

Український готельний оператор Reikartz Hotel Group (Київ) 1 грудня відкрив перший готель у Тбілісі (Грузія) під власним брендом.

"Готель пройшов інтеграцію в нашу готельну мережу і з 1 грудня 2021 відкрив свої двері для гостей як Reikartz Horizont Tbilisi", - повідомила компанія агентству "Інтерфакс-Україна".

Як повідомив оператор, готель категорії "4 зірки" відкрили в Тбілісі в 2019 році. Номерний фонд готелю становить 40 номерів. Інфраструктура охоплює конференц-зал, ресторан, лобі-бар, парковку.

"Ми раді запропонувати нашим гостям можливість відвідати таку гостинну та колоритну країну як Грузія. Ми зберігаємо у всіх наших готелях стандарти якості та сервісу, тому нашим гостям у Тбілісі в готелі буде так само затишно й комфортно, як і в наших українських готелях", – прокоментував відкриття CEO Reikartz Hotel Group Андрій Дема.

Reikartz розпочала діяльність у сфері готельних послуг України у 2003 році після купівлі групою бельгійських архітекторів на чолі з Франсуа Рейкарцем (Francois Ryckaerts) старовинного особняка на вул. Друкарській у центрі Львова.

ТОВ "Рейкарц Хотел Менеджмент" створено у 2008 році.

За даними Єдиного держреєстру юридичних осіб та фізосіб-підприємців на грудень-2021, учасниками компанії є Володимир Кашутін (Львів, 99,89%) та Андрій Дема (0,1%, Київ). Кінцевим бенефіціаром зазначено Кашутіна.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА