13:19 05.12.2021

На початку тижня в Україні очікуються снігопади, дощі та ожеледиця

2 хв читати
На початку тижня в Україні очікуються снігопади, дощі та ожеледиця

Найближчої доби, 6 грудня, на територію України очікується прихід циклону із Заходу, який принесе з собою погіршення погоди, повідомляє Укргідрометцентр.

Вночі на Правобережжі очікується невеликий сніг і мокрий сніг, вдень по всій Україні помірний мокрий сніг і дощ, лише на південному сході країни вдень і вночі без суттєвих опадів. У західних і північних областях налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Температура повітря вночі близько 0°, в центральній частині 4-9°, на півдні країни до 12°.

У Києві вночі пройде невеликий сніг, мокрий сніг, вдень помірний мокрий сніг і дощ; температура повітря вночі близько 0°, вдень 1-3° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві за весь період метеорологічних спостережень 6 грудня найвища температура повітря була зафіксована в 1986 році на позначці +13,4°С, а найнижча – в 1959 році на позначці -20,2°с.

У вівторок, 7 грудня, в більшості областей України очікується дощ і мокрий сніг, вночі в більшості північних, вдень і західних областях без суттєвих опадів. У Західній та північній частинах місцями туман, ожеледиця. Вітер південно-східний із переходом у північних та західних областях на північно-західний, 7-12 м/с, у південних, центральних та східних областях місцями пориви 15-20 м/с.

Температура повітря в західних областях протягом доби від 3° морозу до 2° тепла, в Карпатах 2-7° морозу; на решті території вночі 3-8° тепла, в північних і східних областях близько 0°, вдень 4-9° тепла, на півдні країни до 13°, в північних областях 0-5° тепла.

У Києві вночі без опадів, вдень помірний мокрий сніг та дощ; температура повітря вночі та вдень 1-3° тепла.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА