21:07 05.12.2021

Міністр оборони та головнокомандувач ЗС України відвідали передові позиції на Донбасі

2 хв читати
Міністр оборони та головнокомандувач ЗС України відвідали передові позиції на Донбасі

Міністр оборони Олексій Резніков і головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний відвідали передові позиції українських військовослужбовців на Донбасі, повідомили у прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил у неділю.

"Сьогодні до району проведення операції Об’єднаних сил прибули Міністр оборони України Олексій Резніков та Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний. Напередодні тридцятої річниці Збройних сил України глава оборонного відомства нагородив військовослужбовців відзнаками та цінними подарунками. Зокрема Олексій Резніков вручив військовим, котрі проходять служб в складі сил ООС, відзнаки Міноборони - "Вогнепальна зброя" та "Холодна зброя", а також годинники із символікою міністерства оборони. Окрім того, разом із Командувачем об’єднаних сил генерал-лейтенантом Олександром Павлюком посадовці побували на передових позиціях, де привітали воїнів із наступаючим святом та відзначили кращих", - повідомляється на сторінці Facebook штабу.

Як повідомляє прес-служба Міністерства оборони України, делегація відвідала передові позиції українських захисників у районі Верхньоторецького, Авдіївської промзони та населеного пункту Піски.

"Сьогодні мали за честь бути в кількох місцях — і на позиціях морської піхоти, і бачили усім відомий "скелет" на Промці, оборонні позиції в Пісках. Бачили очі наших воїнів, захисників і захисниць, що вони до бою готові. Вони вже закарбувалися за тих майже 8 років війни, тому у них повне переконання в своїй правоті й перемозі. Вони захищають нашу українську землю і жодного шансу у ворога тут немає, хто б що собі там не думав", - цитує Резнікова прес-служба.

За словами міністра, цього року Україна відзначила 30-ту річницю своєї незалежності і це було можливо, зокрема, завдяки Збройним Силам України, які 6 грудня також відзначатимуть свій 30-річний ювілей.

"Наше військо чверть своєї історії веде війну з Російською Федерацією, яка у якості агресора у 2014 році вдерлася на територію нашої Держави. Сьогодні завдяки Збройним Силам України ми маємо мирне небо і мирне життя. Давайте їм за це подякуємо і привітаємо з Днем Збройних Сил України", - додав Резніков.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА