09:10 06.12.2021

У Києві забезпечили безперебійність електропостачання хворим на COVID-19

2 хв читати
У Києві забезпечили безперебійність електропостачання хворим на COVID-19

ДТЕК Київські електромережі створив сервіс для хворих на коронавірус жителів столиці, які лікуються удома за допомогою кисневих концентраторів, завдяки якому лікарні інформуватимуть оператора про необхідність коригування графіка планових ремонтів із тимчасовим знеструмленням будинків, де перебувають хворі, повідомив відділ комунікації ДТЕК.

"Для того, щоб скористатися сервісом підтримки хворих на коронавірус і повідомити про наявність за певною адресою приєднаної до кисневого концентратора людини, треба заповнити форму на сайті ДТЕК Київські електромережі. Згідно з заявкою, співробітники компанії зв'яжуться із заявником для з'ясування деталей і скоригують графіки виконання планових ремонтів на мережі", - зазначено в повідомленні.

Співробітники компанії також ініціювали і провели вже другу від початку пандемії комплексну перевірку електроустаткування, що забезпечує столичні лікарні електричною енергією. Зокрема, перевірили 43 лікарні, 33 з яких є опорними для лікування COVID-хворих. Нині мережі, що живлять медичні заклади, повністю відповідають технічним нормам якості електропостачання.

"ДТЕК - надійний партнер суспільства. Ми розуміємо, наскільки важливе надійне і безперебійне електропостачання для наших клієнтів. Особливо для тих, хто вдома лікує коронавірус за допомогою кисневих концентраторів. Тому ми створили спеціальний сервіс. Завдяки йому компанія дізнаватиметься адреси перебування COVID-хворих і унеможливить проведення планових ремонтів на електроустаткуванні з тимчасовим знеструмленням", - зазначив генеральний директор ДТЕК Київські електромережі Денис Бондар.

При цьому в ДТЕК зазначили, що безперебійність подання світла в будинки й медзаклади залежить також від справності внутрішніх мереж. Тому ДТЕК Київські електромережі просить керуючі компанії (ОСББ, жеки) і керівників медичних закладів відповідально поставитися до обстеження внутрішніх електромереж і, в разі виявлення несправностей, оперативно їх усувати.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА