12:53 07.12.2021

В Україні очікується прохолодна погода, місцями дощ та мокрий сніг

2 хв читати
В Україні очікується прохолодна погода, місцями дощ та мокрий сніг

Найближчої доби західні регіони України перебуватимуть під впливом холодного повітря з морозами та снігом, на решті території погоду визначатиме тепле повітря з південного заходу, атмосферні фронти принесуть опади у вигляді дощу, на півночі - з мокрим снігом.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у середу, 8 грудня, в Україні, окрім південного сходу, дощ, у північних та Вінницькій областях із мокрим снігом, на заході країни переважно сніг.

У північних, Вінницькій та Черкаській областях ожеледиця, місцями налипання мокрого снігу. У західних, північних та Вінницькій областях на дорогах ожеледиця.

Вітер переважно північно-східний (у східних областях - південно-східний), 7-12 м/с.

Температура у західній частині вночі 3-8° морозу, вдень 0-5° морозу; на півночі країни, Вінницькій та Закарпатській областях вночі та вдень від 3° тепла до 4° морозу; на решті території вночі 2-7° тепла, вдень 5-10°, у Херсонській області та Криму до 13° тепла.

У Києві в середу мокрий сніг та дощ, ожеледиця, на дорогах ожеледь; температура протягом доби 0-2° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, у Києві 8 грудня найвища температура вдень (+12,2°) була у 1960 році, найнижча вночі (-19,7°) у 1959 році.

У четвер, 9 грудня, в Україні, крім західних і східних областей, невеликий мокрий сніг, на півдні дощ, удень без суттєвих опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Температура у західних та Житомирській областях вночі 3-8° морозу (у Карпатах до 12° морозу), вдень 0-5° морозу, на Закарпатті 1-6° тепла; у північних та Вінницькій областях вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла; вночі та вдень у більшості центральних областей 0-5° тепла, на півдні та сході 3-8° тепла. У західних та північних областях на дорогах ожеледиця.

У Києві у четвер вночі невеликий мокрий сніг, удень без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі 1-3° морозу, вдень приблизно 0°.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА