07:40 08.12.2021

В Україні розпочав роботу іспанський лоукостер Vueling

1 хв читати
В Україні розпочав роботу іспанський лоукостер Vueling

Іспанський лоукостер Vueling запустив з 5 грудня 2021 року прямі рейси з міжнародного аеропорту "Бориспіль" у Києві до міжнародного аеропорту "Орлі" у Парижі, повідомила прес-служба бориспільського аеропорту.

"Іспанський лоукост-перевізник Vueling розпочав пасажирські рейси регулярного сполучення між Парижем і Києвом. Команда аеропорту вітала екіпаж авіакомпанії з новим напрямком", - йдеться у повідомленні у Facebook.

Генеральний директор аеропорту Бориспіль Олексій Дубревський привітав авіакомпанію – Vueling Airlines, зазначивши, що з вівторка до аеропорту Бориспіль здійснюють перевезення 38 авіакомпаній за 118 напрямками.

За його словами, це свідчить про швидке відновлення пасажирських перевезень, а також про те, що стратегія щодо залучення нових перевізників та розширення мережі – працює та приносить результати.

"Початок співпраці з Vueling дуже важливий для нас, адже ще один європейський лоукост підтвердив свій інтерес до України. Бажаємо авіакомпанії задоволених клієнтів, безпечних польотів і нових маршрутів", - сказав Дубревський.

Як зазначається, компанія Vueling літає в аеропорт "Бориспіль" із паризького аеропорту Орлі. Авіаперевізник виконує рейси з Києва двічі на тиждень – щовівторка та неділі. Флот авіакомпанії складається з літаків типу A320, A321 та А319.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА