07:55 08.12.2021

Двоє п'яних мешканців Харківщини викрали автомобіль і збили пішохода, постраждалий третю добу непритомний

2 хв читати
Двоє п'яних мешканців Харківщини викрали автомобіль і збили пішохода, постраждалий третю добу непритомний

Поліція викрила двох мешканців Чугуївського району Харківської області, які у стані алкогольного сп'яніння на викраденому автомобілі збили пішохода та втекли з місця ДТП.

"26-річній молодій людині повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами у стані сп'яніння) КК України. 16-річному хлопцеві повідомлено про підозру за ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції у Харківській області.

Аварія сталася вночі 5 грудня. Близько 5:00 до чергової частини надійшло повідомлення від медиків про те, що на трасі між Чугуєвом та с.Малинівка виявлено збитого пішохода з численними тілесними ушкодженнями. Потерпілим виявився 19-річний хлопець. Зараз він непритомний в одній із харківських лікарень.

Поліцейські встановили, що 16-річний хлопець підробляв на мийці, взяв ключі від автомобіля без дозволу власника та поїхав кататися разом зі своїм 26-річним товаришем. Вони пили алкогольні напої та по черзі вели машину. Близько 3:00 вони переїхали міст із Чугуєва до Малинівки і під час руху старший із них, який був за кермом, побачив пішохода, якого ударом відкинуло на узбіччя. Зрозумівши, що вони вчинили ДТП, викрадачі повернулися до Малинівки та кинули машину у посадці за селищем.

Старшому підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою молодшому підозрюваному.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Лише 26% наданих інформаційних повідомлень про зруйноване та пошкоджене житло проходять верифікацію

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

По інфраструктурному об'єкту Сум завдано удару КАБ, наслідки атаки уточнюють - ОВА

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА