12:39 08.12.2021

Wizz Air скасувала низку рейсів з України через низький попит, направить потужності на інші маршрути

2 хв читати
Wizz Air скасувала низку рейсів з України через низький попит, направить потужності на інші маршрути

Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air скасувала 20 напрямків з України в зимовому розкладі у зв'язку з наявним попитом на них.

"Деякі рейси до/з України скасовано у зв'язку з наявним попитом, потужності компанії буде спрямовано на інші маршрути мережі", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в компанії в середу.

У Wizz Air також додали, що пасажири, бронювання яких зазнало зміни, отримають повідомлення з варіантами про повне відшкодування вартості квитків або про отримання 120% компенсації від первинного тарифу, зарахованого як WIZZ кредит.

Раніше в ЗМІ повідомлялося, що Wizz Air скасувала частину рейсів з усіх міст України, звідки виконує польоти, - це Київ, Львів, Одеса, Харків і Запоріжжя.

Із Києва з середини січня до березня Wizz Air припинить виконання рейсів до Салоніків (з 10 січня до 9 березня), Венеції (з 9 січня до 11 березня), Неаполя (з 11 січня до 27 березня), Нюрнберга (з 9 січня до 11 березня) і Катовіце (з 10 січня до 10 березня). Зі Львова скасовано рейси до Мілана (з 14 січня до 5 березня), Неаполя (з 10 січня до 5 березня), Рима (з 10 січня до 8 березня), Вільнюса (з 10 січня до 8 березня), Меммінгена (з 10 січня до 26 лютого), Братислави (з 11 січня до 27 березня) і Будапешта (з 17 січня до 12 березня). З Харкова – до Рима (з 13 січня до 12 березня), Відня (з 10 січня до 8 березня), Дортмунда (з 4 січня до 24 лютого). З Одеси – в Абу-Дабі (з 10 січня до 9 лютого) і Будапешт (з 9 січня до 26 березня). Із Запоріжжя – до Вроцлава (з 14 січня до 27 березня), Катовіце (з 15 січня до 6 березня) і Будапешта (з 11 січня до 27 березня).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поки що немає жодного підтвердження, що РФ насправді має намір завдати ударів по лікарнях у Києві - військова адміністрація

На Набережному шосе в Києві 27 квітня короткочасно обмежать рух транспорту - КМДА

Окупанти вивели на бойове чергування в Чорне море два носії "Калібрів" - Сили оборони півдня

Інформатора воєнної розвідки РФ, який шпигував за артилерією ЗСУ, засуджено до 11 років в'язниці

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

Зеленський із дружиною у Славутичі вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА