07:02 11.12.2021

У Києві будівельник загинув під час падіння з 12-го поверху, у Львові – з 6-го, на Черкащині смертельна НП зі зварювальником

2 хв читати
У Києві будівельник загинув під час падіння з 12-го поверху, у Львові – з 6-го, на Черкащині смертельна НП зі зварювальником

У Києві на будівництві житлового будинку із приміщеннями громадського призначення на перетині вулиць Васильківської та Антоновича стався нещасний випадок зі смертельним наслідком.

Як повідомила Держслужба з питань праці (Держпраці) у п'ятницю, смертельна НП сталася 9 грудня.

"За попередньою інформацією, під час виконання робіт на висоті сталося падіння будівельника з 12-го поверху новобудови. Чоловік, 1994 р.н., отримав травми, не сумісні з життям", - констатується у зведенні подій.

В іншій інформації повідомляється, що 8 грудня на будівельному майданчику у центрі Львова загинув працівник, 1994 р.н. Чоловік виконував роботи для ТОВ "СБТ Лтд" на підставі цивільно-правового договору.

Як зазначено в інформації, що надійшла з підприємства, при виконанні робіт з перевезення за допомогою гідравлічного візка мінеральної вати обсягом 1600 кг підсобний робітник не утримав рівновагу, послизнувся та впав із висоти 6-го поверху. Від отриманих травм чоловік помер.

Згідно з третьою інформацією, на Черкащині під час зварювальних робіт загинув працівник аграрного підприємства.

"9 грудня, у тракторному парку ТОВ "Агровіт" у с. Велика Севастянівка Уманського району стався смертельний нещасний випадок з електрогазозварником, 1971 р.н. За попередньою інформацією, працівник проводив зварювальні роботи на диску нерозбортованого колеса від причепа трактора. Працівник зазнав смертельної травми", - йдеться в інформації відомства.

ГУ Держпраці вживає заходів щодо створення спеціальних комісій та проведення розслідувань нещасних випадків зі смертельним наслідком.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА