21:30 10.12.2021

Канада підтвердила незмінну підтримку України для недопущення загострення конфлікту на Донбасі

1 хв читати
Канада підтвердила незмінну підтримку України для недопущення загострення конфлікту на Донбасі

Канада підтвердила незмінну підтримку України та готовність використовувати наявні інструменти для недопущення загострення конфлікту на Донбасі.

"Сандра МакКардел підтвердила незмінну підтримку з боку Канади суверенітету та територіальної цілісності України та готовність до використання наявних інструментів для запобігання загострення конфлікту", - йдеться у повідомленні прес-служби українського дипломатичного відомства.

За інформацією прес-служби, 10 грудня заступник міністра закордонних справ України Дмитро Сеник обговорив із заступником міністра закордонних справ Канади Сандрою МакКардел двосторонній порядок денний, включно з політичною, безпековою та торговельною сферами.

Особливу увагу сторони приділили загрозі посилення російської агресії проти України та конкретних кроків у рамках комплексного пакету стримування РФ від подальших агресивних дій.

Крім того, сторони скоординували подальші кроки щодо підготовки до наступного етапу проведення переговорів з Ісламською Республікою Іран щодо забезпечення відповідальності винних та встановлення справедливості для жертв літака PS752 та їх родичів.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА