19:40 11.12.2021

У Харківській області поліція запобігла надходженню у продаж понад 1200 літрів сурогатного алкоголю

1 хв читати
У Харківській області поліція запобігла надходженню у продаж понад 1200 літрів сурогатного алкоголю

Оперативники Управління карного розшуку ГУ Нацполіції у Харківській області вилучили понад 1 200 літрів алкоголю сумнівного походження, що призначався на продаж у т.зв. "наливайках" та інших дрібних торговельних точках.

"Весь товар, вилучений правоохоронцями, був без акцизних марок та будь-яких документів. За зазначеним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 227 (навмисне введення в обіг на ринку України... небезпечної продукції) Кримінального кодексу України", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції у Харківській області.

Під час проведення оперативних заходів у рамках операції "Акциз" правоохоронці задокументували діяльність осіб, які розвозили різними кіосками та закладами дрібної торгівлі спиртні напої у паперових коробках та пластикових пляшках.

Після відвантаження товару автомобіль вирушив за місто. Поліція зупинила машину для перевірки документів. Транспортним засобом керував 35-річний харків'янин, в автомобілі також був 33-річний вантажник. Під час огляду машини поліцейські виявили у паперових коробках понад 1200 літрів сурогатного алкоголю, 60 літрів – у пластикових суліях та 35 літрів "коньяку".

Правоохоронці вилучили всю цю продукцію загальною вартістю понад 100 тис. грн.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА