07:46 13.12.2021

П'ять пішоходів постраждали в результаті наїзду авто у Луцьку

1 хв читати
П'ять пішоходів постраждали в результаті наїзду авто у Луцьку

У Луцьку підліток на авто протаранив пішоходів, які переходили дорогу, постраждали п'ятеро людей, повідомив заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

"Сьогодні вдень патрульні помітили автомобіль Renault Megane, який перетнув подвійну суцільну лінію дорожньої розмітки, що розділяє транспортні потоки протилежних напрямків, чим порушив ПДР. Водій не відреагував на вимогу поліцейських про зупинку і почав тікати... Після того, як автомобіль попрямував на проспект Соборності, водій проїхав на заборонний сигнал світлофора і здійснив наїзд на п'ятьох пішоходів, які переходили проїзну частину дороги на регульованому пішохідному переході", - написав Білошицький на сторінці у Facebook.

Зазначається, що за кілька метрів автомобіль влетів у дерево та дорожній знак.

Білошицький наголосив, що втечу від патрульних поліцейських неповнолітні пасажири знімали під музику на відео та навіть встигали публікувати у соцмережах. "Три людини, яким по 15-16 років, після зіткнення намагалися втекти з місця події. Проте підлітка, який був за кермом, одразу затримали на місці події. Решту двох пасажирів повернули на місце події ТОРівці", – йдеться у повідомленні.

Правоохоронець уточнив, що серед госпіталізованих мати та п'ятирічний син.

"За 10 місяців 2021 року оформлено 2 682 таких матеріалів, з яких 248 щодо осіб, які керували ТЗ у стані/з ознаками сп'яніння", – написав він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА