07:52 14.12.2021

У Пентагоні вважають, що США ясно пояснили РФ причини занепокоєння у зв'язку з ситуацією навколо України

1 хв читати
У Пентагоні вважають, що США ясно пояснили РФ причини занепокоєння у зв'язку з ситуацією навколо України

Президент США Джо Байден під час розмови з президентом РФ Володимиром Путіним чітко пояснив, що саме є предметом для занепокоєння у Вашингтона у ситуації, що складається між Росією та Україною, заявив у понеділок представник Пентагону Джон Кірбі.

"Я думаю, що президент був дуже, дуже зрозумілий з Путіним щодо того, які приводи для занепокоєння у нас були, і які наслідки будуть у результаті ще одного вторгнення (в Україну - ІФ)", - сказав він на брифінгу на запитання про наявність "концептуальних розбіжностей" між Вашингтоном та Москвою щодо України.

Водночас він відмовився будувати припущення, про які розбіжності може йтися, і послався на раніше зроблені адміністрацією США заяви з приводу розмови Байдена та Путіна.

Раніше прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що відмова американської адміністрації визнавати позначені президентом РФ "червоні лінії" є концептуальною розбіжністю в американо-російських відносинах.

На початку грудня Байден, відповідаючи на запитання журналістів про позначені Путіним "червоні лінії", сказав, що "не приймає нічиїх червоних ліній".

До цього російський президент на форумі "Росія кличе" сказав, що "червоними лініями" для Росії стануть нібито розміщення в Україні іноземної зброї та загрози безпеці РФ.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА