16:58 15.12.2021

"Укрзалізниця" запустила чат-бот із продажу квитків в Apple Messages для бізнесу та Facebook Messenger

2 хв читати
"Укрзалізниця" запустила чат-бот із продажу квитків в Apple Messages для бізнесу та Facebook Messenger

АТ "Укрзалізниця" (УЗ) запустило чат-бот для продажу квитків та надсилання сповіщень про рейси в Apple Messages для бізнесу та Facebook Messenger - на додачу до запущених раніше у Viber та Telegram.

Як повідомила прес-служба компанії в середу, за допомогою Apple Messages для бізнесу та Facebook Messenger пасажири "Укрзалізниці" вже можуть купувати квитки на всі поїзди далекого сполучення та швидкісні поїзди "Інтерсіті+", повертати раніше придбані квитки, дивитися розклад рейсів та онлайн-табло станцій і навіть перевіряти, до якої платформи прибуває потяг.

"В Україні буквально декілька компаній, які налагодили офіційну підтримку своїх клієнтів у Apple Messages для бізнесу, тож сьогодні "Укрзалізниця" робить дещо несподіваний для ринку крок і стає одним із першопрохідців у цьому напрямі. Щодо Facebook Messenger, то це вже звичний для пасажирів канал спілкування з УЗ, але тепер він стає ще функціональнішим, адже прямо з Facebook можна замовити собі квиток та ланчбокс у дорогу. За даними порталу Statista.com, в Україні зараз 15 млн активних користувачів Facebook Messenger, тож ми раді поширенню чат-бота однієї з найбільш улюблених українцями платформ для спілкування", - наведено слова керівника пасажирського напряму компанії Олександра Перцовського.

Проект реалізований на базі технології Corezoid Process Engine спільно з технологічним партнером "Укрзалізниці" компанією Middleware (США) за підтримки платіжного партнера Visa.

"Бот-платформа Corezoid підтримує роботу з Google Business Messages, Apple Messages для бізнесу, Viber, Telegram, Facebook Messenger, WhatsApp for Business, Line, Wechat, Sender та будь-якими іншими платформами з відкритими API. Робота з месенджерами – це хороший перший крок на шляху побудови "цифрового ядра" на базі Corezoid", - наведено слова Chief Business Development Officer компанії Middleware Ольги Худік.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти за добу 349 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Туреччина підтвердила припинення всієї торгівлі з Ізраїлем через війну в Секторі Гази

На облаштування укриттів Латвії необхідно понад 98 млн євро - доповідь

3 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

РФ прогресує на полі бою, а війна навряд чи закінчиться найближчим часом - глава розвідки США

Окупанти за минулий день обстріляли 9 громад Сумської області, зафіксовано понад 200 вибухів

Основний удар Росії розпочнеться наприкінці травня або на початку червня - ГУР

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА