08:08 16.12.2021

Зеленський запропонував Бельгії підтримати декларацією європейську перспективу України

1 хв читати
Зеленський запропонував Бельгії підтримати декларацією європейську перспективу України

Президент України Володимир Зеленський під час робочого візиту до Брюсселя для участі в саміті Східного партнерства провів робочу зустріч із прем'єр-міністром Королівства Бельгія Александром Де Кроо.

"Володимир Зеленський запропонував главі уряду Бельгії розглянути можливість підтримки європейських прагнень України шляхом укладення двосторонньої декларації про підтримку європейської перспективи нашої держави", - повідомляє прес-служба президента України.

Глава Української держави ознайомив співрозмовника з актуальною безпековою ситуацією на сході України та в тимчасово окупованому Криму, а також висловив подяку за незмінну підтримку Бельгією суверенітету й територіальної цілісності України.

Було відзначено позитивну динаміку розвитку двостороннього товарообігу України та Бельгії, попри виклики глобальної пандемії.

Зеленський також запропонував розглянути можливість участі бельгійських інвесторів та ділових кіл у конкретних інфраструктурних та інших проектах в Україні.

Як повідомлялося, у середу, 15 грудня, під час саміту Східного партнерства європейську перспективу України підтримала Словенія. Вона стала сьомою європейською державою після Литви, Латвії, Хорватії, Словаччини, Польщі та Естонії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА