11:56 16.12.2021

12 депутатів відкликали підписи за проведення позачергового засідання Ради

1 хв читати
12 депутатів відкликали підписи за проведення позачергового засідання Ради

Дванадцять народних депутатів відкликали свої підписи під вимогою провести позачергове пленарне засідання Верховної Ради для відстрочення запровадження касових апаратів, повідомив народний депутат Олексій Гончаренко (фракція "Європейська солідарність").

"12 народних депутатів відкликали свої підписи під вимогою скликання позачергового засідання, яке мало відстрочити введення касових апаратів. У результаті підписів стало…149 (треба щонайменше 150)", – написав Гончаренко у четвер у Telegram.

Він додав, що тепер голова Верховної Ради Руслан Стефанчук відмовляється скликати позачергове засідання парламенту, яке розглянуло б це питання.

Відповідно до регламенту Верховної Ради, спікер скликає позачергове пленарне засідання на вимогу щонайменше 150 народних депутатів або президента України.

Як повідомлялося, Верховна Рада прийняла за основу і в цілому законопроект про фіскалізацію для фізосіб-підприємців (ФОП) №4439-д, яким переноситься на 2022 рік обов'язкове застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО) для ФОП другої-четвертої груп єдиного податку, якщо їхній річний дохід не перевищує встановлений для першої групи граничний обсяг доходу. Також закон скасовує механізм кешбеку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА