15:24 17.12.2021

На північній околиці Києва відкрили нову ділянку Великої Кільцевої дороги

1 хв читати
На північній околиці Києва відкрили нову ділянку Великої Кільцевої дороги

Мер Києва Віталій Кличко в п'ятницю взяв участь у відкритті проїзду новою ділянкою Великої Кільцевої дороги від просп. Маршала Рокоссовського до вулиці Богатирської у столиці з транспортною розв'язкою на різних рівнях, повідомляється на сайті Київської міської державної адміністрації.

"У 2019 році ми відкрили рух новою ділянкою Кільцевої дороги від просп. Рокоссовського до вул. Сім'ї Кульженків протяжністю 620 м. А сьогодні відкриваємо автосполучення новою ділянкою Кільцевої – від вул. Сім'ї Кульженків до вул. Богатирської та транспортну розв'язку на вул. Богатирській. Нагадаю, цей об'єкт був у планах будівництва ще з 2008 року. І тільки ми його втілили", – наголосив Кличко.

Протяжність нової ділянки дороги – майже 1200 метрів, вона включає два шляхопроводи: один над залізницею та розв'язку на перетині з вул. Богатирською. Уздовж дороги встановили сучасне освітлення, облаштували тротуари та велодоріжки, встановили 480 метрів шумозахисного екрана.

"Відкриття тут автомобільного руху зробить пряме транспортне сполучення від Мінського проспекту до вулиці Богатирської. Це значно спростить пересування автотранспорту в бік центру столиці та в напрямку Вишгорода. А також частина транзитного транспорту не їхатиме через все місто, ускладнюючи трафік", – сказав Кличко.

У планах міської влади продовжити цю трасу до Оболонського проспекту. Роботи з будівництва нової ділянки вже розпочато, повідомили в КМДА.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА