12:48 18.12.2021

У Парижі скасували новорічний феєрверк і святкове шоу через "Омікрон"

1 хв читати
У Парижі скасували новорічний феєрверк і святкове шоу через "Омікрон"

Влада Парижа скасувала традиційний запуск 31 грудня феєрверків в рамках заходів щодо запобігання поширенню штаму COVID-19 "Омікрон", передає телеканал BFM TV.

"Париж оголошує, ... що святкування 31 грудня на Єлисейських полях не відбудеться. Шоу на сцені і феєрверк, на жаль, проводитися там не будуть", - наводить телеканал витяги із заяви мерії.

Отже, мерія виконала вимогу уряду країни. Напередодні прем'єр Франції Жан Кастекс заявив, що варіант "Омікрон", який поширюється активніше за "Дельту", почне переважати в країні з початку 2022 року. У зв'язку з цим Кастекс заборонив проведення концертів і запуск феєрверків ввечері 31 грудня.

Французький прем'єр також порадив жителям Франції в період прийдешніх свят не збиратися великими компаніями і закликав людей поставитися до цього відповідально.

У четвер Франція обмежила в'їзд людей з Великої Британії, щоб зупинити поширення нового штаму COVID-19 "Омікрон".

Згідно з даними статистичного сайту Worldometers, з початку пандемії у Франції виявили понад 8,5 млн заражень, понад 121 тис.пацієнтів з COVID-19 померли. Водночас у країні зафіксували понад 7,4 млн випадків одужання від коронавірусної інфекції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА