18:08 20.12.2021

Порошенко повернеться, але за власним графіком, а не за сценарієм новорічних відео Зеленського - "Євросолідарність"

2 хв читати
Порошенко повернеться, але за власним графіком, а не за сценарієм новорічних відео Зеленського - "Євросолідарність"

Для оголошення політично мотивованої підозри п'ятому президенту України, лідеру "Європейської солідарності" Петру Порошенку чинний глава держави Володимир Зеленський спеціально обрав період закордонного відрядження лідера опозиції, коли він у різних столицях світу працює над зміцненням міжнародної коаліції на підтримку України на тлі агресивних намірів РФ, йдеться у заяві партії "Євросолідарність".

"Замість того, щоб зміцнювати оборону країни, Зеленський посилює переслідування опозиційної партії, яка стає найпопулярнішою політичною силою країни. Це - комплекс його власної президентської меншовартості та типовий напад політичної параної, яку у нікчеми Зеленського провокує сама згадка про свого успішного попередника", - йдеться у заяві на сайті партії.

Так у партії вважають, що президент Зеленський "відчайдушно шукає будь-які шоу-бізнесові трюки для порятунку залишків своєї колишньої популярності, використовуючи переслідування опозиції та її лідера як спосіб відволікти увагу від своїх провалів і пропонуючи людям чергове шоу "підозр та арештів".

У заяві наголошується, що майже три роки прокурори Офісу генерального прокурора, слідчі ДБР та СБУ здійснюють "десятки незаконних кримінальних проваджень проти п'ятого президента за численними прямими вимогами Володимира Зеленського".

"Усім уже давно зрозуміло - дії правоохоронних органів не мають нічого спільного з правом. Це політичне замовлення Зеленського, маніакально одержимого ідеєю розправи над своїм головним опонентом", - наголосили в партії.

Крім того, в "Євросолідарності" заявили, що Порошенко десятки разів їздив у закордонні відрядження та повертався з них, і так само буде і цього разу.

"Як би Зеленський не мріяв позбутися лідера опозиції, Петро Порошенко повернеться після візитів на Фанар до Вселенського патріарха, поїздки до Польщі з зустрічами високого рівня, після новорічно-різдвяних канікул та планованого після них ще одного закордонного відрядження. На жаль для Зеленського, Порошенко повернеться. Але повернеться за своїм власним графіком, а не за сценарієм новорічних відосиків Зеленського", - наголосили у партії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США готуються підписати контракти на озброєння для України на $6 млрд

"Укрзалізниця" тимчасово змінить рух приміських потягів через обстріл Харківщини

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА