15:13 21.12.2021

Правоохоронці повідомили заступнику начальника управління Міноборони України про підозру у пропонуванні хабара у 24 млн грн

1 хв читати
Правоохоронці повідомили заступнику начальника управління Міноборони України про підозру у пропонуванні хабара у 24 млн грн

Детективи Національного антикорупційного бюро України у вівторок, 21 грудня, повідомили заступнику начальника управління Міністерства оборони України про підозру у пропозиції надання неправомірної вигоди у сумі 24 млн грн за позитивний висновок аудиторської перевірки директору департаменту внутрішнього аудиту Міністерства оборони України.

"За дорученням міністра оборони України здійснюється аудит виконання приватною юридичною особою зобов'язань за контрактом щодо облаштування об'єкта спеціального призначення "Єдиний центр безпеки Центрального управління безпеки військової служби Збройних сил України". Контракт є частиною Комплексної системи моніторингу об'єктів Міністерства оборони України, спрямованого на забезпечення безпеки об'єктів оборонного призначення на території України", - повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Позитивний висновок аудиту дав би змогу приватній компанії отримати повну суму оплати за укладеним контрактом, загальна вартість якого становить понад 400 млн грн, та претендувати на укладення наступних договорів щодо облаштування інших частин системи.

На сьогодні дії особи кваліфіковано за ч. 3 ст. 369 КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від чотирьох до восьми років із конфіскацією майна або без такої.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА