13:13 22.12.2021

Мер Чернігова вважає обшуки на комунальних підприємствах тиском на нього особисто

2 хв читати
Мер Чернігова вважає обшуки на комунальних підприємствах тиском на нього особисто

Мер Чернігова Владислав Атрошенко розцінив масові обшуки на комунальних підприємствах міста як тиск на незгодних.

"У Чернігові чудові парки і дороги, але ваш мер багато говорить - ця фраза звучить від "масок-шоу" під час кожного обшуку на комунальних підприємствах Чернігова. Ця фраза пояснює весь абсурд, який відбувається останнім часом по відношенню до міста та містян. Але це бумеранг, і він обов'язково повернеться до тих, хто його запускає", – написав Атрошенко на своїй сторінці у Facebook, коментуючи масові обшуки на комунальних підприємствах Чернігова.

Водночас він зазначив, що не має наміру ставати "слугою" Офісу президента і вважає, що підвищена увага правоохоронців до міста пояснюється бажанням центральної влади позбутися незалежного мера напередодні виборів у 206-му окрузі.

"Комусь муляє, що Черніговом керує незалежний мер, обраний людьми. Що Атрошенко виконує зобов’язання перед виборцями, а не "обов'язки" перед ОПУ. Прямо кажу, що у рідному президенту регіоні міста з державних фондів отримують мільярди, а нерідний Чернігів отримує нуль. Заявляю, що влада перекладає відповідальність за вирішення проблем з тарифами на місцеве самоврядування, говорю про спроби усунути Атрошенка від виборчого процесу на 206-у окрузі та про те, що "слуги" вже готують на округ свого "парашутиста". Слухняного, "на 100% свою людину". За ці слова і отримав 55 обшуків. І думаю, це ще не кінець", – сказав Атрошенко.

Він навів статистику обшуків, які збільшились у декілька разів. "Для розуміння: за місяць на підприємствах Чернігова відбулося 55 (!) обшуків. А за шість попередніх років лише 11. Ще раз: за місяць ми мали обшуків в п’ять разів більше, ніж за шість попередніх років. Замовники відомі. А їх мотиви: прості, прогнозовані, політичні", – резюмував Атрошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА