07:58 24.12.2021

Усіх співробітників Ватикану зобов'язали зробити щеплення від коронавірусу або надати докази одужання

1 хв читати
Усіх співробітників Ватикану зобов'язали зробити щеплення від коронавірусу або надати докази одужання

Щоб запобігти новому стрибку захворюваності на COVID-19, Ватикан зобов'язав усіх своїх службовців пройти вакцинацію від коронавірусу або пред'явити докази того, що вони вже перехворіли на цю хворобу.

Співробітникам Ватикану, які не зможуть довести, що вакцинувалися або одужали, не дозволять виходити на роботу, вони не отримуватимуть зарплату, проте їм обіцяють зберегти всі соціальні допомоги, йдеться у документі за підписом держсекретаря Святого Престолу кардинала П'єтро Пароліна, якого цитує у четвер Catholic News Service.

Раніше у Ватикані вимагали, щоб нещеплені співробітники пред'являли негативний тест на COVID-19 кожні 48 годин, цей пункт не увійшов до нових правил, опублікованих 23 грудня, які негайно набрали чинності.

У Ватикані визнають, що деякі співробітники не зможуть пройти вакцинацію з медичних причин, їх випадки для видачі відведення розглядатимуться держсекретаріатом спільно зі службою охорони здоров'я.

В оновлених нормах зазначено, що схвалити їх необхідно у зв'язку із "погіршенням нинішньої надзвичайної ситуації у галузі охорони здоров'я".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА