22:38 26.12.2021

Підозрюваних у вбивстві головного лікаря санаторію Рівненщини затримано

2 хв читати
Підозрюваних у вбивстві головного лікаря санаторію Рівненщини затримано

Слідчі затримали та повідомили про підозру двом особам, причетним до скоєння умисного вбивства 50-річного жителя Рівненської області – головного лікаря одного з місцевих санаторіїв, тіло якого з ознаками насильницької смерті було знайдено у лісосмузі під Києвом, повідомила прес-служба Київської міської прокуратури.

"Перебуваючи у Києві, потерпілий звернувся на вулиці до одного з підозрюваних, 34-річного громадянина Киргизії, який працює водієм служби таксі, з проханням відвезти його до готелю. Водій та його 43-річний приятель - громадянин Киргизької Республіки, який у той час теж перебував у цьому ж автомобілі, погодилися підвезти рівнянина. У ході поїздки, усвідомлюючи, що у потерпілого можуть знаходитися при собі значні кошти, зловмисники вирішили здійснити на нього напад", - йдеться у повідомленні на Telegram-каналі прокуратури.

Під час спланованої зупинки один із зловмисників, пересівши на заднє пасажирське сидіння, наніс потерпілому декілька ударів в область голови кулаками та скляною пляшкою, від чого той втратив свідомість.

Нападники відібрали у чоловіка банківські карти, мобільний телефон, сумку та кошти, після чого відвезли до Бучанського району Київщини, де у несвідомому стані залишили у лісосмузі зі зв'язаними руками та ногами.

Отримавши інформацію від близьких потерпілого про зникнення, правоохоронці розпочали його пошуки. Слідчі встановили, що при зникненні чоловіка невідомі знімали з його банківської картки кошти.

У ході слідчих дій один з підозрюваних повідомив правоохоронцям місце, де вони залишили тіло вбитого чоловіка. Експерти встановлюють причину смерті та механізм заподіяння травм.

Наразі слідство триває. Вирішується питання про обрання підозрюваним заходів у вигляді утримання під вартою.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА