20:47 05.01.2022

Вісім поліцейських і військовослужбовців Нацгвардії загинули під час протестів у Казахстані - ЗМІ з посиланням на МВС республіки

1 хв читати
Вісім поліцейських і військовослужбовців Нацгвардії загинули під час протестів у Казахстані - ЗМІ з посиланням на МВС республіки

У ході заворушень у Казахстані 317 співробітників поліції і військовослужбовців Нацгвардії зазнали поранень, вісім людей загинули, повідомляють ЗМІ з посиланням на прес-службу міністерства внутрішніх справ республіки.

"У низці регіонів країни сьогодні продовжилися заворушення, вандалізм, організовані провокаторами і хуліганськими елементами. Атака відбувалась із застосуванням каміння, арматури, біт, запальної суміші. Нападу були піддані частина об'єктів держуправління, життєзабезпечення, торгівлі, громадського харчування та банківських послуг, а також спецтранспорт охорони здоров’я, протипожежної служби та майно звичайних громадян", - цитує портал Tengrinews.kz повідомлення прес-служби.

За даними МВС, зафіксовано випадки перешкоджання госпіталізації поранених.

"Від рук безчинного натовпу постраждали сотні людей, які забезпечують правопорядок і здоров'я населення - правоохоронців, медиків, простих мешканців, зокрема 317 співробітників поліції і військовослужбовців Нацгвардії отримали поранення, загинули вісім", - повідомили у МВС.

Наразі, за даними відомства, органи внутрішніх справ вживають усіх необхідних заходів для недопущення ескалації ситуації.

"Низка підбурювачів та учасників заворушень, які порушили закони, притягуються до кримінальної та адміністративної відповідальності. МВС закликає мешканців не піддаватися на провокації та попереджає про відповідальність за протиправні дії", - додали в міністерстві.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Уночі над Дніпропетровською областю було збито 24 БПЛА і ракети

Ворог атакував 13 населених пунктів Херсонської області, є постраждалі та жертви

Уночі над Дніпропетровською областю було збито десять БПЛА і чотири ракети, є постраждалі

ЗС України за добу ліквідували 820 окупантів

Окупанти за добу завдали 386 ударів по дев’яти містах і селах Запорізької області, є постраждалий

РФ у ніч на п'ятницю атакувала об'єкти енергетики, пошкоджено теплові та гідроелектростанції

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 59 бойових зіткнень, на новопавлівському напрямку відбито 22 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 16 ракетних і 131 авіаудар

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по 14 районах скупчення сил противника

Під повітряною атакою перебували Дніпро, Кам'янське, Павлоград, Кременчук, Івано-Франківськ, н.п. Дніпропетровської і окремі об'єкти Львівської обл.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА