18:26 06.01.2022

У Львові поліція вилучила партію наркотиків та психотропів майже на два мільйони гривень

1 хв читати
У Львові поліція вилучила партію наркотиків та психотропів майже на два мільйони гривень

Наркотичні та психотропні засоби майже на два мільйони гривень вилучили співробітники поліції у Львові під час обшуку у квартирі, яку орендував мешканець Миколаєва, повідомляється на сайті Головного управління Нацполіції у Львівській області.

"Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю спільно зі слідчими Львівського районного управління поліції №1 провели санкціонований обшук за місцем тимчасового проживання мешканця Миколаєва. У результаті слідчих дій вилучено понад 3 кг наркотиків та психотропів… Вартість вилучених наркотиків та психотропів за цінами "чорного" ринку становить майже 2 млн грн", - зазначено у повідомленні.

За даними поліції, мешканець Миколаєва орендував у Львові квартиру та перетворив її на склад для фасування наркотиків, які він продавав оптовими партіями за допомогою так званих мастеркладів.

Чоловіка затримано у порядку статті 208 КПК України, йому готують підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 307 КК України (незаконне виробництво, зберігання, пересилання або збут наркотичних засобів).

Відповідно до закону, санкція зазначеної статті передбачає до 12 років позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА