13:08 21.01.2022

МВС Туреччини передасть матеріально-технічну допомогу для служб системи МВС України

1 хв читати
МВС Туреччини передасть матеріально-технічну допомогу для служб системи МВС України

Туреччина планує переслати матеріально-технічну допомогу для зміцнення спроможностей служб системи Міністерства внутрішніх справ України, повідомив глава МВС Туреччини Сулейман Сойлу під час телефонної розмови із главою МВС України Денисом Монастирським.

"Турецький колега ще раз запевнив у незмінній підтримці офіційною Анкарою суверенітету та територіальної цілісності України, непорушності її кордонів. Він також повідомив про намір МВС Туреччини найближчим часом направити допомогу матеріально-технічного характеру для зміцнення спроможностей служб системи МВС України", - повідомляє пресслужба МВС.

Крім того, сторони обговорили питання, що лежать у площині компетенції відомств, напередодні проведення десятого засідання Стратегічної ради високого рівня Україна-Туреччина під головуванням президента України Володимира Зеленського та президента Турецької Республіки Реджепа Таїпа Ердогана.

Обговорювалося також зміцнення договірно-правової бази співпраці шляхом якнайшвидшого завершення процедури погодження та підписання Протоколу між Кабінетом Міністрів України та урядом Турецької Республіки про співпрацю правоохоронних органів, а також динаміка співпраці Державної прикордонної служби України з Береговою охороною Туреччини та посилення взаємодії Національної гвардії Республіки.

Сторони домовилися працювати над подальшим зміцненням взаємовигідного стратегічного партнерства між Україною і Турецькою Республікою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Блінкен вважає лише питанням часу використання заморожених активів РФ для України

Діти не повинні гинути від авіаударів у сучасній Європі, ми маємо захистити їх надійним повітряним щитом - Кулеба

В ООН відреагували на ракетний удар РФ по Дніпру: Ці атаки є прикладом зневаги до людського життя і заслуговують на осуд

У Львові викрили лікарку, яка за гроші встановлювала інвалідність військовозобов'язаним - ДБР

Жителя Миколаївщини, який шпигував для ворога за Силами оборони, засуджено до 15 років в'язниці

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

США вивчають можливість постачання Ізраїлю танкових та артилерійських снарядів, військового транспорту більше ніж на $1 млрд - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА