08:52 03.02.2022

Джефф Цукер пішов з посади голови CNN через таємний службовий роман

2 хв читати
Джефф Цукер пішов з посади голови CNN через таємний службовий роман

Глава телеканалу CNN Джефф Цукер заявив у середу, що йде у відставку у зв'язку з тим, що таємно перебував у романтичних стосунках із колегою.

"У рамках розслідування діяльності Кріса Куомо (колишній ведучий телеканалу - ІФ) на CNN мене запитали про відносини за взаємною згодою з моєю колегою, з якою я працював понад 20 років. Я визнав, що за останні роки ці відносини розвивалися. Я повинен був розкрити, коли вони почалися, але я не зробив цього. Я припустився помилки. У зв'язку з цим сьогодні я йду у відставку", - йдеться в опублікованій телеканалом заяві Цукера.

"Я вдячний тисячам неймовірно талановитих працівників, які допомогли зробити (роботу в CNN - ІФ) такою радістю для мене і таким успіхом для всіх нас. Я бажаю всім лише найкращого у майбутні роки", - написав він.

Глава конгломерату Warner Media, до якого належить, зокрема, телеканал CNN, Джейсон Кілар заявив, що прийняв відставку Цукера.

"Ми дякуємо Джеффу за його внесок за останні дев'ять років", - написав Кілар у листі до співробітників. Він наголосив, що незабаром Warner Media оголосить тимчасове керівництво CNN.

Як зазначає телеканал, Цукер перебуває у відносинах із директором CNN з маркетингу Еллісон Голласт, яка залишається працювати на телеканалі. За її словами, вона протягом довгих років товаришувала з Цукером, але потім, у період пандемії коронавірусу COVID-19, їхні стосунки змінилися.

"Ми з Джеффом були близькими друзями та професійними партнерами протягом близько 20 років. Нещодавно, у період COVID-19, наші стосунки змінилися. Я жалкую, що ми не розкрили цього у належний час. Я неймовірно пишаюся своєю роботою на CNN і сподіваюся її продовжити", - наводить CNN витримки із заяви Голласт.

Цукер очолив CNN у 2013 році. До цього 25 років він працював на телеканалі NBC. З 2007 до 2011 він керував холдингом, який включав мережу мовлення, новинні та спортивні підрозділи, кабельну мережу, Universal Pictures і тематичні парки розваг.

У 1996 Цукер одружився з Карін Стефані Натансон, яка тоді керувала передачею Saturday Night Live на NBC. Пара виховує чотирьох дітей. У 31 рік у Цукера виявили рак. Він проходив хіміотерапію та вилікувався, проте хвороба повернулася за три роки. Тоді Цукеру знову вдалося перемогти рак.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА