21:34 10.02.2022

Київ не звертався до Тбілісі з вимогою передати Саакашвілі Україні

1 хв читати
Київ не звертався до Тбілісі з вимогою передати Саакашвілі Україні

Українська сторона не зверталася до Тбілісі з проханням чи вимогою передати їй затриманого експрезидента Грузії Міхеіла Саакашвілі, який нині є українським громадянином, заявив голова панівної партії "Грузинська мрія" Іраклій Кобахідзе.

"Саакашвілі - головний біль для українців, звичайно ж, менший (ніж для Грузії), оскільки там у нього немає такого ресурсу - тут він вождь опозиції, там він не вождь опозиції, але все ж таки і для них він головний біль. Виходячи з цього, жодного інтересу навіть не видно з українського боку, щоб вони попросили нас передати їм Саакашвілі", - заявив Кобахідзе у четвер увечері в ефірі грузинського телеканалу "Палітраньюс".

При цьому лідер "Грузинської мрії" зазначив, що Саакашвілі останні роки, коли керував опозицією з Києва, був "постійним джерелом поляризації та деструкції". "Перебуває у в'язниці - заспокоїлася країна", - зазначив Кобахідзе.

На його думку, на сьогодні політична ситуація в Грузії набагато спокійніша і менш напружена, ніж була ще кілька місяців або рік тому.

"Причин цього спокою кілька і серед них важливим фактором є те, що Саакашвілі перебуває у в'язниці", - наголосив Кобахідзе.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА