08:14 11.02.2022

Венедіктова про нібито евакуацію Офісу генпрокуратура до Львова: Ми всі залишаємось на місцях

2 хв читати

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова дивується з приводу чуток про нібито евакуацію Офісу генпрокурора до Львова у зв'язку із зовнішніми загрозами та наголошує, що керівництво Офісу генпрокурора та всі правоохоронці залишаються на місцях.

"Я працюю у штатному режимі, мої заступники працюють у штатному режимі. І, звичайно, всі правоохоронці в Україні працюють у штатному режимі на благо держави", - сказала Венедіктова у четвер увечері в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1", коментуючи інформацію, що з'явилася в Telegram-канал, про нібито переїзд Офісу генпрокурора до Львова та евакуацію документів.

При цьому генпрокурор додала: "Так, ворог біля наших воріт. Він біля воріт останні 8 років. Чи маємо ми бути готовими до схвалення будь-яких рішень? Ми готові. Ще на початку 2021 року також гуляла інформація Telegram-каналами і деякі чоловіки, екс -генпрокурори, вперше у своєму житті почули про таку штуку як "тривожна валіза". Це, звичайно, дивно".

Венедіктова запевнила, що правоохоронці завжди готові до різних варіантів розвитку подій. "Але чи своєчасний такий варіант розвитку подій? Я як людина обізнана, яка має найвищий рівень доступу до секретної інформації, хочу запевнити всіх громадян України, що станом на сьогодні у нас таких загроз немає".

Генпрокурор додала, що також бачила у соцмережах фотографії мішків в Офісі генпрокурора. "Офіс генпрокурора завжди опікується певним аудитом особистих справ своїх співробітників… це абсолютно штатна ситуація (запаковані документи – ІФ). Ні наші сервери нікуди не переїхали, ні ми нікуди не переїхали", - додала вона.

"Усі посадовці держави, які відповідають за свої напрями роботи, готові приймати рішення... Не час для паніки", - підсумувала генпрокурор.

Раніше у четвер у соцмережах поширилася інформація про те, що Офіс Генерального прокурора проводить евакуацію документів до Львова.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вдарили по Харкову, пошкоджено нежитлову цивільну інфраструктуру

Серед постраждалих у ДТП за участю голови Броварської РДА: 32-річна мати з донькою 2,5 років

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

НБУ перерахував до держбюджету 38,64 млрд грн прибутку за 2023 р.

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

Іспанія надасть Україні ракети для Patriot, снаряди, готує до передачі танки Leopard

Міноборони Данії: Підготовка українських пілотів просувається, мета – передати Україні перші літаки F-16 влітку

Канада виділить ще 13 мільйонів канадських доларів на чеську ініціативу щодо закупівлі снарядів для України

Посольство України в Словаччині передасть ДСНС чотири підводні дрони для гуманітарного розмінування

Глава Пентагону про Patriot для України: Ми продовжуємо працювати над цим питанням дуже серйозно

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА