Події

Гройсман запропонував парламенту розпочати консультації щодо створення уряду національної згуртованості

Лідер політичної партії "Українська стратегія" Володимир Гройсман звернувся до народних депутатів під час Погоджувальної ради у Верховній Раді з ініціативою невідкладно розпочати консультації щодо формування уряду національної згуртованості.

Політик закликав парламентарів відкинути всі протиріччя і наслідувати приклад згуртованого українського суспільства та українського війська.

"Чого нам не вистачає? І про це говорять люди. Згуртованості у владі. Не може бути в такий надважкий час будь-яких протиріч та системи боротьби різних політичних сил. Я впевнений, ми всі, особливо парламентарі, маємо відкинути всі протиріччя та роз'єднувальні питання і створити уряд національної згуртованості, куди мають увійти усі представники українського парламенту", - сказав він.

"Фракції парламенту отримали довіру людей. Ситуація дуже загрозлива, а згуртованість усередині дасть силу нам і зовні… Я звертаюся з ініціативою - розпочати консультації щодо створення уряду національної згуртованості і вкотре продемонструвати згуртованість. Не допустити помилок історії", - додав Гройсман.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ