15:06 21.02.2022

Місто Щастя знеструмлено, жителі опинилися без тепла та водопостачання - обладміністрація

1 хв читати
Місто Щастя знеструмлено, жителі опинилися без тепла та водопостачання - обладміністрація

Місто Щастя Луганської області залишилося без енерго-, тепло- та водопостачання внаслідок зупинки роботи розташованої у місті Луганської теплоелектростанції, повідомляється на сторінці Луганської обласної державної адміністрації.

"Унаслідок обстрілів пошкоджено три лінії електропередач 110 кВ та 220 кВ. Через це місто знеструмлено, мешканці опинилися без водопостачання. Також пошкоджено ділянку тепломережі біля водонасосної станції, що спричинило зупинку подачі тепла", - йдеться у повідомленні на сторінці облдержадміністрації у Facebook.

Крім того, на території Луганської ТЕС стався вибух на складі мазуту з подальшим займанням.

"Обстріли тривають, тому немає можливості оцінити точні пошкодження та провести ремонтні роботи. Сили ДСНС зосереджені у смт Новоайдар і готові розпочати роботи після встановлення "тиші". Станом на 13:10 відключено від мережі єдиний працюючий блок Луганської ТЕС через відключення ВЛ-220 Лисичанська", - повідомляють в обладміністрації.

Як повідомлялося, голова Луганської обладміністрації Сергій Гайдай повідомив про призупинення роботи Луганської ТЕС унаслідок пошкодження всіх ліній електропередач, що відходять від неї. Раніше він повідомив, що селище Врубівка та місто Щастя перебувають під обстрілом із боку російських найманців, пошкоджена інфраструктура, доступу ремонтних бригад для її відновлення поки що немає.

У свою чергу оператор системи розподілу ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" повідомив, що через зупинку станції значно знижено надійність електропостачання споживачів північної частини області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА