12:28 22.02.2022

Погода на зимових курортах: прохолодно, похмуро, зі сніжком

2 хв читати
Погода на зимових курортах: прохолодно, похмуро, зі сніжком

Погода в українських Карпатах усе ще сприятлива для різноманітного активного відпочинку та тривалих неквапливих прогулянок — дрібний сніг падає періодично, вітру майже немає, а очі не сліпить яскраве сонце.

Погода в Буковелі

Денна температура в Буковелі сприяє тому, щоб освоїти нову трасу або полоскотати нерви на родельбані. Вдень термометри показуватимуть близько 0 °С, лише 27 та 28 лютого можливе зниження температури до -3 °С. Уночі в Буковелі очікуються помірні морози — до -6–9 °С. Погода в Карпатах на цьому тижні практично безвітряна: швидкість вітру зрідка перевищуватиме 2 м/с, лише 3 березня можливе підвищення цього показника до 4,3 м/с. Невеликий сніг падатиме приблизно через день, найчастіше вночі, ввечері або зранку. Висота снігового покриву на курорті сягає близько 70 см.

Погода в Славському

Небо над Славським, як і раніше, майже постійно закривають хмари. Проте частота опадів знизилася, днів без дощів та снігопадів стає дедалі більше. Так, за даними Sinoptik.ua, дрібний сніг очікується 23, 24, 26 та 27 лютого, а також 3 березня. Висота снігового покриву становить лише близько 10 см. Уночі прогнозуються слабкі морози — -2–5 °С, удень — плюсова температура (+1–4 °С). Загалом погода на цьому тижні буде комфортною, зі слабким вітром (не більше 5 м/с) та численними «віконцями» без опадів.

Погода на Драгобраті

Цього тижня на високогірному українському курорті вдень стовпчики термометрів покажуть від 0 °С до -3 °С, уночі можливі помірні морози до -8–9 °С. Вітер переважно слабкий, близько 2 м/с. Погода продовжує бути похмурою, опади очікуються, але не щодня. Іноді падатиме дрібний сніг, тому висота снігового покриву все ще зростає і становить тут 270 см. Перші весняні дні, за даними Sinoptik.ua, минуть без опадів.

Сніголавинна обстановка

Наразі значна сніголавинна небезпека спостерігається лише в Івано-Франківській та Закарпатській (у східній частині) областях. Тут лавини можуть сходити з гір навіть за невеликих навантажень. На решті території Карпатського високогір'я сніг закріплений добре.




 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Хамас прийняв пропозицію про припинення вогню, але Ізраїль заявив, що вона неприйнятна

Нідерланди планують постачання F-16 Україні з осені

Макрон вітає "зобов'язання" Китаю "утримуватися від продажу будь-якої зброї" Москві

Пентагон засудив "безвідповідальну риторику" Росії

ХАМАС заявив про згоду на запропоновану Єгиптом і Катаром угоду про припинення вогню в Секторі Гази

Саміт миру покаже, хто дійсно виступає за рівноправність у світі

Зеленський заслухав доповідь Сирського за підсумками його поїздки на передову

Генштаб ЗС України: Російські війська за добу завдали двох ракетних і 69 авіаційних ударів, здійснили 52 обстріли з РСЗВ

Генштаб ЗС України: Українська авіація за добу завдала 11 ударів по локаціях військ РФ

Генштаб ЗС України: За добу відбулося 87 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 22 атаки ворога

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА